Qui som

A Activa't centre de dia treballem cada dia amb i per a la nostra gent gran.

El centre compta amb professionals especialitzats i compromesos amb la cura i el tracte dels grans, així com una àmplia experiència en el sector. La nostra filosofia de treball se centra en el model d’Atenció centrada en la persona (ACP), de manera que totes les nostres accions estan destinades a oferir una atenció integral especialitzada per donar resposta a les necessitats individuals de cada usuari.

A la vegada creiem en les persones com agent actiu en el procés de cures prenent com a punt de partida allò que és significatiu per a ella, els seus gustos i interessos.

En definitiva, Activa’t centre de dia pretén ser una extensió de la llar i, a la vegada, donar cobertura a una sèrie de necessitats que no poden ser ateses, en el domicili.

La nostra missió

Prevenir, reduir i millorar la qualitat de vida de la gent gran a través d’un envelliment actiu i ser un suport a les seves famílies, sent el centre de dia una continuació de la llar i deixar de banda la clàssica institucionalització de les persones.

Què fem?

Oferim una àmplia gamma de serveis i programes innovadors i especialitzats destinats a mantenir l’autonomia de la persona a tots els seus nivells (cognitiu, funcional i social).

Així mateix, el nostre centre disposa de recursos formatius en matèria d’envelliment (patològic i actiu), aspectes legals i jurídics, maneig de l’estrès i gestió d’emocions i altres serveis destinats a les famílies.

La nostra història

COM NEIX ACTIVA'T CENTRE DE DIA?

S’inicia amb una finalitat social, amb un equip apassionat pel món de la gerontologia i el tracte amb les persones grans. Naixem després de detectar la necessitat d’introduir canvis en els models d’atenció actuals i adoptar-ne de nous que impliquin formes d’intervenció per a la millora de la qualitat assistencial.

El nostre objectiu és donar resposta a les necessitats que reclama la societat en què vivim i per això sorgeix la idea de crear un dispositiu assistencial que uneixi, d’una banda, l’adopció de mètodes pioners de treball on la persona té un paper actiu, i d’altra banda, donar respostes a noves necessitats.

TÍTOLS OFICIALS

El nostre personal està en possessió de certificat de professionalitat en atenció domiciliària, així com cursos necessaris per cada tasca que desenvolupen.

GARANTIA DE CONTINUÏTAT

Activa’t SAD li proporciona una altra persona del mateix perfil, ens fem càrrec de les baixes, vacances i / o qualsevol altra incidència, cobrint el lloc de forma immediat.

EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE

Totes les persones que seleccionem compten amb experiència prèvia son coneixedores de les necessitats concretes del client.